DY NUtrition Bulgaria

Както може би знаете, но може и да не знаете, има огромни различия в качеството на суровините, които могат да се използват от водещите производители в бранша. За съжаление, марките, които хората използват най -много, харчат повече за маркетинг, отколкото действителните сурови качествени съставки, което от своя страна ви оставя с прекалено свръх, нискокачествен лошо усвоен продукт.

Нашата нова гама „RENEW“ не спести разходи в производствения си процес, тъй като ние извличаме всички наши собствени суровини и ги произвеждаме в нашето собствено съоръжение тук във Великобритания!

Използвайки само най -ефективните процеси, налични в съвременната индустрия, всички наши формулировки съдържат точно посочените дози и са събрани от нашия собствен биохимик и всички са в хигиенични единични сашета за удобство.

Ако се интересувате да станете част от семейството на Dorian Yates Nutrition, ето какви предимства ще получите:

  • Безплатен задълбочен образователен документ, който можете да изучавате и използвате като справка.
  • Достъп до изключителна група за обучители на „RENEW“, където ще има уебинари с Дориан Йейтс. Наред с редовни съвети за обучение, знания и съвети от мен за това как да подобрите играта и уменията си като личен треньор.
  • Ще получавате месечна комисионна направо във вашата банка за добавките, които съветвате на клиентите си. като използвате вашия уникален код за отстъпка.
  • Безплатни добавки, за да започнете.
За да бъдете част от нашия екип, моля, попълнете формуляра по -долу и ние ще ви изпратим договора за подписване и да започнете да правите история заедно!